Panty & Stocking

 

Type: TV
Episodes: 13
Status: Finished Airing
Aired: Oct 2, 2010 to Dec 25, 2010
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Parody, Supernatural
Rating: R - 17+ (violence & profanity)

Handling:

Well detta är typ en parodi på power puff pinglorna. Det handlar om 2 fallna änglar Panty och Stocking som blivit sända ner till jorden. De måsta sammla Heaven Coins för att kunna köpa sej tillbaka till himlen och de kör dem genom att besegra Ghosts (monster).

Panty kan förvandla sina trosor till en diamant pistol. Hon är även extremt kaxig, svär konstant, är allmänt obrydd i alla utom sej själv (och Stocking) och helt besatt av sex och sätter på random killar jämt och ständigt. Stocking förvandlar sina strumpor till diamant svärd. Hon är inte lika bitchig som Panty men hon kan vara en riktig bitch hon med. Hon är Goth och bryr sej för de mesta bara om godis och sötsaker. Sen har vi Garterbelt som är en präst och deras väktare. Han har en stor afro, svär konstat och gillar små pojkar. Sen har dem ett hyperaktivt husdjur som heter Chuck som dör hela tiden.

Mina tankar:

Finns några kassa avsnitt (transformers ansvsnittet) men för de mesta fick denna serie mig att sitta och asflabba. Älskar Panty! Och de finns många avsnitt som jag älskar, tex den när dem slåss mot Zombies med dildos. Synd bara att de flesta dåliga avsnitten är i början och de kan få en att få lite dåligt första intryck. Men gillar man serier som South park och family guy så ska man absolut se denna.

Video:

Älskar deras musikvideo


 

Bilder:

 

(Hon käkade en kondom och trodde det var ett tugggummi)

 

Betyg: 8/10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0