Happy

 

Värmer upp med en cider och ska snart till Mia på födeledagsparty :) Känner mig som en väldigt lyckig människa idag :D


Underbart

Vilken underbar dag idag. Fastanställning äntligen, känns helt jävla underbart! Har var och käkat på Olles för att fira sen vart med i Martinas brors lägenhet på fest. Well jag var nykter för jag får bara dricka alkohol en gång i veckan och de tänkte jag göra på lördag (imorrn) när Mia fyller år.


.


YESSSSS!

Ja jag har äntligen fått fast jobb i gruvan! :D


Panty & Stocking

 

Type: TV
Episodes: 13
Status: Finished Airing
Aired: Oct 2, 2010 to Dec 25, 2010
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Parody, Supernatural
Rating: R - 17+ (violence & profanity)

Handling:

Well detta är typ en parodi på power puff pinglorna. Det handlar om 2 fallna änglar Panty och Stocking som blivit sända ner till jorden. De måsta sammla Heaven Coins för att kunna köpa sej tillbaka till himlen och de kör dem genom att besegra Ghosts (monster).

Panty kan förvandla sina trosor till en diamant pistol. Hon är även extremt kaxig, svär konstant, är allmänt obrydd i alla utom sej själv (och Stocking) och helt besatt av sex och sätter på random killar jämt och ständigt. Stocking förvandlar sina strumpor till diamant svärd. Hon är inte lika bitchig som Panty men hon kan vara en riktig bitch hon med. Hon är Goth och bryr sej för de mesta bara om godis och sötsaker. Sen har vi Garterbelt som är en präst och deras väktare. Han har en stor afro, svär konstat och gillar små pojkar. Sen har dem ett hyperaktivt husdjur som heter Chuck som dör hela tiden.

Mina tankar:

Finns några kassa avsnitt (transformers ansvsnittet) men för de mesta fick denna serie mig att sitta och asflabba. Älskar Panty! Och de finns många avsnitt som jag älskar, tex den när dem slåss mot Zombies med dildos. Synd bara att de flesta dåliga avsnitten är i början och de kan få en att få lite dåligt första intryck. Men gillar man serier som South park och family guy så ska man absolut se denna.

Video:

Älskar deras musikvideo


 

Bilder:

 

(Hon käkade en kondom och trodde det var ett tugggummi)

 

Betyg: 8/10


,

Snowbord turen gick bra och ska förhoppningsvis dra och åka igen imorgon om jag får med mig någon.

Jungfrufärd

Eller inte riktigt jungfurfärd men nästan. Var så många år sen jag åkte. Men men ska prova snowbord för första gången på flera år. Wish me luck


BH

NOOOOO dem enda träningstopparna som någonsin passat bra på mig finns inte längre :<

Well well jag beställde en annan modell nu av samma märke (stay in place) Och håller tummarna att den passar.


Omega Bra D-E


LV

Tjoho nu innleds ännu en ledigvecka :D

Ska på gymmet med Frida idag och imorgon låter de som att det blir jungfryfärd till Dundret. Tjoho

Muuuuusika

Love it


Popis

Heeeey jag känner mig popis :D


Spice

Jaha då har jag kolla klart Spice and wolf 1. Mysig anime och jag gillar verkligen Holo (vargtjejen).

 

Next up: Bakemongatari

Episodes: 13
Status: Finished Airing
Aired:
Jan 8, 2008 to May 30, 2008
Genres: Adventure, Fantasy, Romance
Duration:
24 min. per episode

Mitt betyg: 7/10

Dag 03 – Mina föräldrar

Ska fatta mig ganska kort:

Mina föräldrar är dem bästa i världen. De är så underbara och ställa upp vad man än behöver. Nåt som alltid ha vart så skönt är att man alltid kunna pratat med dem både som föräldrar och kompisar. Jag berättar saker för dem som om de vore mina bästa vänner. Behöver aldrig skämmas eller gömma nåt för dem. Ni skulle nog bli förvånade över hur mycket dem vet.

Teh

Fan vilken gullig servis!


regular

Idag börjar min EM vecka då. Inte sovit mycket inatt för fastande i spice and wolf sen väckt Alice mig runt 8-9 tiden och behövde gå ut en sväng och kunde ju inte somna om efter det. Just ätit lite buffalowings och nu ska jag promenera en snabbis innan jag drar på jobbet

Iphone fail


.

Kan du inte bestämma dig......... agera

RSS 2.0