Biljetter beställda

Har beställt biljetter till Sabaton och Raubtier nu. Spelar 10 dec i piteå. LängtarPiff och Puff

Åh var väldigt sugen att köpa dessa:


Så JÄVLA söta!

Hachiko a dog's story
Hachiko a dog's story

Genres:
Drama, sann historia, tragedi

Handling:
När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

Mina åsikter:
My god! jag grät nästan hela filmen! Så otroligt underbar, både hjärtvärmade och tragisk. Well ord kan inte beskriva filmen, se den och bli berörd. Sägar samma sak om denna film som om The notebook: Gråter man inte till den har man inge hjärta.

Betyg:
10/10

Bilder:Och detta är en sann historia. De har till och med gjort en staty av honom vid tågstation han satt och vätade vid i 10 år. Om jag nån gång far till Japan så måste jag nästan se statyn


love the way you lie

1 miljon gånger bättre än orginal låten!Idag har jag myst med Märta och syrran. Spelat älgjakt och laga mat och även sett klart True blood s3. Längtar till nästa säsong.

Well eftermiddag till veckan då :D

Wierd facebook guys


Världens största Harry Potter-fan

Tror jag har hittat världens största Harry Potter-fan


Optimist

Idag har varit en väldigt bra dag. känner mig väldigt positiv. Vart förbi mina föräldrar en sväng sen så har jag och Martina färga mitt hår och sen fixat hemmagjord pasta med champinjonsås (som blev förjävla god).

Enda tråkiga att jag bara har en Robin Hobb bok kvar *sadface*. Hållt på med hennes böcker i flera månader nu, de är ganska många och tjocka. Ska skriva en review om dem när jag är klar.Nu ska jag attackera sänge för ska upp med tuppen och jobba imorrgon.

väntar

2st filmer som verkar jävligt bra:

Red Riding Hood

 

Season of the Witch


WTF Japan

Female ninja magic:

Vagina bubbles from hell


Beställning

Beställde lite tröjjer från några av mina favorit band:


Nightwish och Disturbed


In Flames och Rise Against

Luleå sväng

Jaha nu har jag precis kommit hem från Luleå. Spenderat några dar med Jim och Robert, shoppat och gått på bio (såg faktiskt 2 filmer, Harry Potter och Saw 3D). Inhandlede detta:


Vantar
Smikväska med en bild på en anime gubbe
Left 4 dead
Kaffe med pepparkakssmak och julkaffe
Gloomy arm nyckelring
Assassins creed: brotherhood
Blod och choklad
Svartkrut och eld (del 3 i Temeraire serien)

Fallout: New Vegas

Klarade precis ut Fallout: New Vegas. Rätt så kul men fan så buggigt!

Min gubbe:Fast säger att Fallout 3 är bättre.

DH

Jävla kyla! Fan va jag är less på att de är så satans kallt ute. -18 idag! BRR! Aja idag har jag spendera dan med min syrra och har vart förbi Frida ett tag och kolla Desperate Housewives.

La musika

La musika

Mys

Ahh härligt, nu är mitt 12-timmars skift avslutat och nu har man en hel ledigvecka framför sej. Så jag inleder den med att kolla The Sorcerer's Apprentice med Martina, sleva i mig lite Ben and Jerry's och julmust, YAY

Frost

 

Frost - Maggie Stiefvater
Genre: Kärlek, drama, varulvar


Handling:


I flera år har Grace iakttagit vargarna i skogen bakom huset där hon bor. Speciellt en gulögd vargs närvaro får henne att rysa, en obehaglig känsla hon trots allt inte vill vara utan.
Samtidigt lever Sam två liv: På vintern i den frusna skogen tillsammans med de andra vargarna och hela tiden medveten om den orädda flickan som han obönhörligt dras till. Och under några få dyrbara sommarmånader som människa innan vintern och kylan tvingar honom att förvandlas igen.

En dag träffar Grace en pojke med gula ögon och som tar andan ur henne. Det bara måste vara hennes varg. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa annars riskerar han att förlora inte bara sig själv utan även Grace för alltid.

 

Mina åsikter:

Tja först och främst detta är en Twilight kopia. Eller tja betydligt sämre en Twilight men man märker tydligt vars hon fått sin inspration så jag kommer jämnföra dem. Denna bok lyckas inte med att fånga Twilight känslarn, de gick fram alldeles för fort. De börjar med att Grace har en extrem varg-fetish efter att vargarna nästan dödat henne när hon var liten (?!?!) varg-fetishen känns lite väl pressat och överdrivet. Visst nå är de överdrivet i Twilight med, men det är ju betydligt mindre pressat att vara smått besatt av en äckligt snygg kille än en varg eller hur (en varg som dessutom nästan dödat henne när hon var liten)? .  Och när hon träffar Sam som människa för första gången så kastar de sej i armarna på varandra på en gång. Twilight tar de långsamt och de gör boken betydligt mer spännande, laddat och de gör Edward mycket mer spännade.

Fast om du älskar Twilight så borde du nog gilla denna. Visst boken var okej men inget märsterverk. Extremt bra uppläsare till ljudboken dock!


Betyg: 6.5/10


vardag

Slött med eftermiddag. Sitter och käkar kanelbullar, dricker julmust och har precis kollat lite One piece. Ska på jobbet om 20 min.

Åh btw. Cool AMV


HAHA!

Haha tycker denna var så fruktansvärt rolig!


!

Jävla läbbig bild!

Efterbliven get

En väldigt väldigt efterbliven get


Woman Of The Sea

Bra låt och bra video. Keep it going


Halloween

Hade riktigt kul igår, förutom att de var lite för mycket folk ute så man kunde knappt röra sej, och mot slutet gick de inte ens att dansa på dansgolvet heller. Var till och med tvungen att fara hem tidigare eftersom man inte fick något vatten och vi höll på att dö i törst. Annars lyckad kväll.Rubrik

*gääääsp*
Gud vad man blir trött av att jobba förmiddag. Fast ganska skönt med en "normal" dyngsrytm. Antar att man börjar bli trött pga att de börjat bli så mörkt nu också. nu kommer snart den jobbiga kalla mörka tiden :/

Idag har jag föresten köpt EN cola för 1212kr hah!

RSS 2.0