Jag mår jag leva

Jaha idag var man 20 då, inte tonåring längre allså, skumt man som har vart tonåring i så många år nu. Måste säga att de fortfarande känns som att man är 18 och att man inte åldras alls de senaste 2 åren. Nåväl inte negativt med att man äntligen kan gå på systemet själv dock har man surrat hela livet om att man vill bli 20 och sen inte bli äldre. Nu är jag det och känner lite ångest över de faktiskt. Jag vill inte bli äldre än vad jag är idag. Känns som att tiden flyger iväg så fort.

Nåväl idag flyger jag till turkland och blir där i en vecka. Ska bli roligt bortsett från en sak. DETTA JÄVLA FLYG! Jag hatar verkligen att flyga! Sagt de förr och säger de igen: När fan ska de uppfinna teleport så man slipper dessa jävla flygplan? Dock har jag laddat mitt PSP med filmer och spel för att man ska ha annat att koncentrera sig på. Laddat de till mesta dels med gammla super nintendo spel som Donkey Kong contry, Earthworm Jim, Final fantasy 6, Super Mario world, earthbound. Kirbys dream land, super metroid, Secret of Mana osv. Även tagit med mig ett gäng läsalternativ att ha på stranden i solstolen. Sagan om konungens återkoms, Lilla sjärna och mördarens lärling.

Syns på en vecka


My name is Twilight and im a Dracula


Geek week

Okej idag börjar eftermiddags-skiftet. Även kallad "nörd-veckan". Alice väker mig runt 10 tiden sen tar vi 30min-1timmas promenad, lagar lite mat och sen sitter jag och degar framför tv eller data tills jobbet börjar kl 14,36. Far även ut och lunchar med vänner ibland när alla har tid och lust. Sen slutar jag jobbet kl 22.36 men brukar inte vara hemma fören efter 11 nån gång. Och va gör man då? Jo mer data eller tv för alla ligger ju och sover/ska gå och sova vid den tiden.

Dock fyller jag 20 på söndag och samma dag drar jag även utomlands, WOHO. Jag önskar bara att de uppfinner teleport snart så man slipper dessa jävla plan....

Lite bilder jag har gjort/fotat


Vill du känna dig liten och obetydlig?


Intressant

Stöte på lite intresant fakta som jag tyckte att jag skulle dela med mig:

~ Peter Pan och 101 dalmatinerna är de enda disney filmer som båda föräldrarna är närvarande och ingen av dem dör under filmen.

~ Du gråter inte när du skär lök om du tuggar tuggummi

~ Dynamit innehåller kokosnötter

~ En kill-hamster kan bara blinka med ett öga åt gången

I brist på annat

Några häftiga iphone skal jag önskade att jag hade i min ägo
Dödsolycka på jobbet

Jaha idag har de vart en dödsolycka på jobbet. 2 personer Stördade 100 meter ner i ett hisschakt underjord.  Fan va man får mycket funderingar när sånt här händer endå. Anyway idag har jag spenderat dagen med David. Vi har bland annat lagat käk och promenera med hundarna.

RSS 2.0