Best of 2010: Youtube klipp

De behöver inte vara uppladdade 2010. Bara att JAg har sett dem då:

Gojja

Tjej i cam

Rapeface!

Axis of Awesome

And the winner is:

Draw with me

(Sista länken blev ingen YT länk eftersom de har tagit bort orginal låten och den är bästa versionen så var tvungen att söka upp den på en annan sida)


Lyktor

Varit i farten hela jävla dan. Fikat, handlat, köpte raketer och sen suttit hemma hos Aine medans de har supit (men jag var nykter)

Anyway har kommit på en rolig lek jag ska göra till nyårsafton. Köpt en Thailyktor som serut såhär:Allså såm små luftbalonger. Tänkte Skicka iväg dem och sen försöka pricka dem med raketer haha.

Best of 2010: Musik

De bästa 5 låtarna 2010

Låtarna måste inte vara släppta 2010. Detta är en lista på låtar JAG började lyssna detta år och dem jag tycker bäst om:

Nightingale - Alonely

Raubtier - Polarvargen

Basshunter - Saturday

Rihanna and Eminem - I love the way you lie (part 2)

And the winner is:
Slipknot - SnuffFan jag tror aldrig jag skulle vara med om den dan när eminem är med på min favorit musik :OOre No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Nai

Ore No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Nai
(My Little Sister Can't Be This Cute)Episodes: 12
Aired: Oct 3, 2010 to Dec 19, 2010
Genres: Comedy, Slice of Life, Seinen
Duration: 24 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Handling:


De var seriens konstiga men roliga handling som fick mig att titta denna. Handlar om Kyousuke Kousaka (17) som har en dålig relation med sin lilla syster Kirino (14). De har i stort sett ignorertar varandra i flera år. Men en dag hittar han en anime DVD i hallen som heter Stardust Witch Merle. Han föräldrar hatar nämligen anime och spel och tillåter dem inte någon att äga eller använde dem. Ännu mer förvånad blir han när han öppnar DVDn och hittar en Eroge inne i den (porrspel) och spelat heter Love with Little Sister.

Hans syster upptäcker att han har DVDn och går på natten in i hans rum och säger att hon har något att bekänna. Hon har samlat animes och porrspel i flera år och hållt de hemligt och är absolut besatt av spel där en storebror och lillasyster ligger med varandra.

Han lovar att hålla de hemligt och hjälpa henne på vilket sätt han kan.


Mina tankar:

Well handlingen är rolig och udda. Och gillade denna serie fast den är inte hyper bra men fick mig att skratta några gånger. Fast rekomenderar den här som är lite inne i japansk kultur och vet lite om anime, spel osv för att fatta alla skämt. Porrspel och filmer med incest är ganska vanligt i japan. Sen tycker jag Kirino är en riktig bitch och kan störa mig ganska mycket på henne. Men annars väldigt mysig serie. Och intro låten är väldigt härlig.

Intro:Bilder:


Betyg:

7/10
(bra)


Today

Idag känner jag mig såhär:


Bannad reklam

 

Säger ju det: ASIATER <3


Dag 02 – Min första kärlek

Hmmm du frågar fel människa vad de gäller kärlek. Men tror min första var en storebror till en kompis. Han var jag kär i drygt 1-2 år och vi var faktiskt riktigt bra kompisar också. Sen fick han reda på att jag var kär i honom och han var inte intresserad och vi blev aldrig speciellt bra kompisar igen. Well isen't love beautiful?

Men jag har lätt för att tycka om folk men svårt för att bli kär. Fast har haft pojkvän men var aldrig kär i honom.


Dag 01 - Om mig

Dag 01 - Om mig

Oj va ska jag berätta om mig själv? Jag Heter Ronja Herrlin och bor tillsammans med min hund i en liten stuga i centrala Gällivare. Jag gick på Tallbacka skolan och gick VVS/LKAB linjen i gymnasiet. Jobbar just nu på LKAB mekverkstad som borrslipare.

Som person är jag väldigt optimistisk, skämtsam och social. Jag försökar fylla min vardag med mycket aktiviteter och umgäge för ensamhet är något jag inte klarar av. Även om jag är mycket social så har jag mina "nördiga" intessen så som TV-spel, filmer, anime osv . Dessutom är jag en "pojkflicka" precis som alla andra tjejer i våran familj.

What more to say?


Utmaning

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

Awesome

Raubtier var underbara! Fan vilken rolig dag


Robin Hobb

Som många vet älskar jag fantasy. Och för några månaders sen började jag lyssna Robin Hobbs ljudböcker. Och blev klar med dem nu, de är rätt så mycket att lyssna igenom. Har lyssnat igenom 12st böcker nu and i was blown away! Hon är helt jävla underbar.Genre: Fantasy, Kärlek, Krig, Spänning, Äventyr, Politik och Thiller

Hon har flera triologier och de utspelar sig i samma värld, men nu ska jag skriva om den första:

Berättelsen om Fjärrskådarna:
Mördarens Lärling
Vargbroder
Mördarens jakt del 1 och 2


Handling:

Vi möta "Sonen" som är oäkta son till en prins och växer upp som en tjänare i sin fars Ridderligs hushåll. Hans existens har tvingat hans far att avsäga sig alla krav på tronen, och han ignoreras av släkten - förutom av Kungen själv, som i hemlighet låter utbilda honom till lönnmördare. För Sonen har talang för magi, vad som kallas Färdigheten, och något annat, ännu mer mystiskt. Nu hotas kungariket av barbarer, och Sonen får sitt första uppdrag, som kan rädda riket - eller leda till dess undergång.

(Detta är från första boken: Mördarens lärling. Givetvis utvecklas storyn mer senare)

Mina åsikter:

SHIT SHIT SHIT VILKA BRA BÖCKER! När man läser handlingar verkar de inte allt för intressanta men gud så bra dem är. Blev genast mina favorit böcker tillsammans med Harry Potter och Twilight. Ja de är verkligen SÅ BRA. De är extremt genomtänkta, välskrivna. storyn är sjukt bra och underbara karaktärer (speciellt Narren). Detta är böcker jag verkligen inte kan sluta mig ifrån.

Betyg: 10/10

Fri som en fågel

Ahhh ljuvliga ledigvecka. Min syster blev inte opererad idag som planerat utan blir på fredag istället. Jag har endåp haft fullt upp hela dan, vart på sjukhuset, klippt mig, spelat DK med Alinne sen haft en massa folk här på besök typ hela dagen. Imorgon skulle jag på rättegång men tror jag skiter i det, blir lite för tidigt att gå upp, och på fredag bör de iväg till Pite och Sabaton och Raubtier. Den här ledigveckan kommer gå undan för har väldigt mycket att göra, annars är ledigvecka knappt kul den här årstiden.. Kylan för mig att känna mig så omotiverad ibland.

Och har massa recensioner på G nu här på bloggen också.RSS 2.0