Musikaka

Älskar denna låt


Slut

Jojj könner mig helt slut. Jobbat 46 timmar på 3 dagar, och blir ytterligare 12 timmar imorgon.... Nåja har väl all rätt i värlen att vara lite trött.

Men vad är detta. Haha did not se that one coming


This is war

Gillar den musiken och videon på en av mina favvo spel någonsin:Hela låten:mmmmm Money

Känner mig lite som en jobbnarkoman. Mina jobb tider de närmaste dagarna:

Onsdag 12:00-22:36
Torsdag 06:00-22:36
Fredag 06:00-22:36
Lördag: 06:00-18:00
Söndag 06:00-18:00

Nåja snart blir man belönad med ledigvecka och blir väl att spendera den i Pite.

Kent

Tydligen så ska ett av mina favorit band Kent släppa ett nytt album den 30. Två singlar har redan gets:


 

 

Vad tycks?


Lilla stjärna

För er som inte visste de så är John Ajvide Lindqvist en av mina favorit författare. Han är en svensk skräck författare och kallas för Sveriges Stephen King. Har själv aldrig läst en King bok så kan själv inte jämnföra. Därimot har jag läst alla Johns böcker (Låt den rätte komma in, Pappersvägger, Människohamn, Hantering av odöda och en novel han som han endast hade uppläsninga av i radion men som aldrig har getts ut i nån annan form, den heter Tindalos).

Fastnade i hans böcker då jag läste Låt den rätte komma in och tycker fortfarande att de är bland de bästa böcker jag läst (men jag Hatar filmen). Nu i våras släppte han en ny bok vid namn Lilla stjärna. Det har skrivits väldig mycket om den på nätet eftersom den är så grov, mind-fuck och blodig vilket fick mig väldigt intresserad.

Så nu när jag for till Turkiet var de den boken jag njöt av att läsa i min solstol varje morgon. Och ja den är väldigt grov. Och jag älskar det. Tycker fortfarande att Låt den rätte komma in är hans bästa bok men Lilla stjärna är på en stark andra plats.

Lilla Stjärna är berättelsen om två flickor. Under en svamputflykt hittar svensktoppsartisten Lennart ett spädbarn nedgrävt i en plastpåse. Han räddar flickan till livet och hennes första skrik gör honom stum. Ur den lilla kroppen stiger en serie perfekt träffade toner. Han tar med flickan hem och gömmer henne i källaren. Hennes obefläckade musikalitet ska ge hans liv mening. Hon är Flickan med den gyllene håret. Vid samma tid föds en annan flicka i en mellansvensk stad. Hennes liv rymmer inte många glädjeämnen. Hon upplever sig själv som grå och alldaglig med få begåvningar och ännu färre vänner. Hon tröstar sig med elaka hyss och trollande på olika nätforum. Hon är Den andra flickan. Så småningom korsas de två flickornas vägar. En brinnande vänskap växer fram, med förödande konsekvenser för alla som kommer i dess närhet. Lilla Stjärna är en historia om kärlek och besatthet, om en röst ifrån en annan värld och idoldyrkan driven till sin spets. Hur långt är du villig att gå för den du beundrar över allt annat? I Lilla Stjärna för John Ajvide Lindqvist ännu en gång in skräcken i ett vardagligt, samtida Sverige. Unga människor i en värld av bortvända vuxna försvarar sig med vad som finns till hands. Eldrivna verktyg, om så krävs. Det är hans mörkaste bok hittills och både känsliga läsare och älskare av Allsång på Skansen varnas.

När man lagt ifrån sej boken vet man inte ifall den var övernartulig eller inte. Inge pekas direkt ut men de "känns" övernartuligt fast de hade kunnat hända på riktigt. läst boken så fattar ni vad jag menar. jag ger den då full pott: 10/10

Nörd update

Jaha nu går jag på eftermiddags veckan. Skönt att få sova ut om dagarna och sen jobba på med bra ljudbok i öronen. Just nu lyssnar jag på Robin Hoob - Mördarens lärling och so far så älskar jag den. Får faktiskt en Harry potter känsla över den. Så den rekommenderas mycket starkt.Har även inhandlat ett nytt xbox för min gammla gick sönder mitt i allt och ingen vet vad det är för fel på det *sad face*. Känns som att slänga pengarna i sjön.

Super mario Galaxy 2 rullar i wiiet nu. Jag är igentligen inget jätte fan av Mario (jo jag gillar spelen men har inge hype över dem) men Mario Galaxy är helt underbart. Roliga unika power ups, designen och anvädningen av wii kontrollen. Men de största pluset i galaxy 2 är såklart Yoshi


Turk inköp

Jaha nu är man hemma från turkland. har jävligt bra och super sol varje dag. Även fått dyka igen och bilder därifrån kommer senare. Tänkte visa er vad jag innhandlat:Köpt ett par skor som jag glömt fota med.

Igår var även min jungfrufärd till systemet. Så nu är man en back cider rikare

RSS 2.0