Nikanor snuskJa boken han läser ur har släppts på riktigt

Rosviktrip

Oj de var ett tag sen jag uppdaterade här nu.

I helgen har jag, Alinne och Tony hälsat på Jim och Robert. Första kvällen klippte Tony mig och sen försökte vi övertala Jim att se Avatar men han total vägrade, så kvällen slutade med ett glas vin och mycket surr. Dan efter drog vi in till Piteå och shoppade medans Alinne Spelade sin Röviga fotboll. Blev öl-spelet på kvällen och Med regeln: "Man får inte skratta" slutade det såklart med att vi skrattade så tårarna rann. Sista dan började med att Jim körde över en Ekorre :( sen drog vi in till Luleå shoppade och käkade där innan vi brummade hemmåt.

Mina inköp:

Skinjacka
Jeans
strumpor
T-shirt
bänkdiskmaskin
Böcker (Darren Shan 8: Nattens bundsförvanter, Temeraire 2: Jadetornet och John Ajvide Lindqvist's nya bok Lilla stjärna)
Spel (Dragon age: Origins och black and white 2)
+ diverse småskit

Just nu har jag precis kommit hem från Jobbet och försöker ragga upp nån som vill se Alice i underlandet med mig, ser dock mörkt ut

Tillbaka från Uppcon

Måste säga att jag hade riktigt roligt och ska nog  tillbaka nästa år dock fick man köa i 5 timmar. Men då blir de nog att ta ett hotelrum så man har nånstarns att supa ;>

Fick även träffa massor med folk som jag chattat med i flera årLängtar

Kan inte fatta det! Efter att ha velat fara i 4 år så ska jag äntligen fara på Uppcon! Åker imorgon efter jobbet och sover hos Jim i rosvik en natt. Sen hoppar vi på planet på morgonen och då bär de iväg.

Gruvar mej dock på flyg resan. Är ju så förbannat flygrädd.....


Våldtäks-spelet RapeLay

Okej tydligen har det vart att jävla hallå i tidningar och tv om detta spel, dock har jag missat de men Jim berättade för mej om detta. Och bara för att de är så förbjudet och sjukt så var jag tvungen att testa det. Rapelay är en 3D våldtäktssimulator.

Spelet börjar med att du åker fast av polisen eftersom du taffsade på en tjej i tunnelbanan och en tjej skvallrade på dig. Du rymmer från polisen och bestämmer dig för att hämnas. Du ska göra det genom att våldta tjejen som tjallade på dig plus hennes mamma och hennes yngre syster.

Först förföljer du yngsta systern på håll. Men efter att hon kliver på tunnalbanan börjar du tafsa, när hon kliver av följer du efter henne och stänger in henne på toalaten där du våldtar henne, tar sedan bilder och hotar med att hon ska följa dina ordar annars publicerar han dessa bilder.

Under våldtäckten för du styra gubbe, Du för välja om du ska slita av henne kläderna, köra vaginalt, analt, vars du ska komma osv. Du har även en orgasm mätare på sidan som visar när du och hon är nära på att komma. Sen rör du datamusen i cirklar för att jucka.

Såå ja spelet är ganska sjukt.... Men herregud jag fattar inte vad allt liv är om. Våldtäks-spel har funnits länge och finns många som verkar vara betydligt grovare än RapeLay. Så varför hacka på just detta spel när de finns värre? Fattar inte varför folk tar så illa åt sej, jag ser detta spel som nåt komiskt bara för att de är så jävla stört.

Spelet känns ännu mer komiskt när de är så jävla bugigt. Väldigt många gånger textn serut såhär: /(&#(/¤?)/#&. Kameran är extremt jobbig att styra och kuken tittar ut genom ryggen på tjejerna typ hela tiden haha. Så dette är nå buggigt svammel spel som nå slängt ihop bara för att jävlas känns de som. Dock gav de mej ett gott skratt

 


Kimi ni todoke/Reaching You

 

 

Episodes: 25
Aired: Oct 6, 2009 to Mar 31, 2010
Genres: Romance, School, Shoujo, Comedy
Duration: 22 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or olderHandling:
Serien kretsar runt Kuronuma Sawako men de flesta kallar henne Sadako (Tjejen i The ring) eftersom hennes läskiga annsikts utryck och beetende. Därför har hon aldrig haft riktiga vänner när alla är rädda för henne. Men hon är extremt snäll och naiv men socialt handikappad eftersom hon spenderat hela sitt liv med enbart sina föräldrar.Hon beundrar Kazehaya Shouta, den populärsate killen i skolan.

Hennes omgivning får sakta upp ögonen att hon faktiskt inte är så elkat som hon serut och börjar smälta in i klassen och påverka sin omgivning, inklusive Kazehaya.

Serien bjuder på: Skratt, tårar, missförstånd, rivaler, vänner och kärlekMina tankar:
Denna är en typiska feel-good serie. Men sitter bokstavligen och små ler genom den. Finns vissa rikigt dramatiska ögonblick då jag faktiskt fällde en tår och ögonblick då jag verkligen gapskrattat. Dock är jag irriterad på hur jävla TRÖG Sadako kan vara och det är seriens största svaghet. Missförstånd på missförstånd bara för att hon har så tjock skalle.

En anna svaghet är även slutet, ska inge ge några spoilers men den slutade verkligen mitt i soppan. Kommer säkert att komma en säsong 2 eftersom denna vart så populär. Dock fortsätter jag med att läsa mangan, och de gör mej besviken att animen slutade PRECIS när de började hända grejjer.

Men jag verkligen ÄLSKAR denna serie, är absolut på top 10 av de bästa animes jag har sett, så jag rekommenderar den STARKT.


Övrigt: 10
Story: 8
Animation: 9
Ljud: 8
Karaktärer: 8
Nöje: 10

Bilder:


Påsken

Tja blir ensam hela påsken.... Skulle ha farit upp till Ritsem (som jag alltd gör på påsken) men kändes onödigt dyrt och jobbigt att dra dit på fredag, köra skoter lördag och sen hem söndag. Funderade även på att dra till Luleå och hälsa på Jim men lika onödigt och dyrt att dra dit med. Så jag sitter här ensam med Pip hela påsken haha.

Dock kommer jag sakna min lilla Fluff jätte mycket. Hon är i Ritsem med mina föräldrar eftersom jag börjar jobba på måndag och kan inte lämna henne ensamen. Dessutom verkar hon älska att vara i Ritsem. Men kommer inte se henne på 2 veckor.... Kändes jätte tomt inatt när hon inte vara där och kunde knappt sova.

Igår var jag iallafall ute med lite folk och grillade. Idag kommer nog bli en väldigt osocial dag om jag inte drar ut och festar vill säga.

~ Tjing


RSS 2.0