Gnäll

Rastlös, uttråkad, pissväder, illamåande, partysugen, pesimistisk. Just de känner jag just nu. JÄVLA PMS.


Så nu har jag gnällt klart. Ska väl förbi Fridas nya lägenhet och kolla hur de serut och sen försöka få nån att kolla Scott Pilgrim VS the world med mig.

Blod

Man måste ju nästan prova. Dock svin dyrt för en jävla drinka men men väldigt häftig också. Nu kan man beställa Tru: blood här


Knapp

Damm varför ska alla sidor ha en så otroligt söt liten "Köp" eller "boka" knapp. De var dem tusenlapparna.

Skal

Har beställt ett iphone 4 skal nu. Chopper!



blir inge sthlm imorgon föresten. Kanske på torsdag men vet inte säker än.

Wow, just wow

Verkar rätt awesome va? :D


( . )( . )

Ahhhhh ~
inledde min ledgivecka med 13 timmars sömn. Har spenderat dagen med Matilda. Åker troligtvis till sthlm på onsdag med Martina och hämtar en bil btw.


Random video:


12 timmar

Hmmm lite dålig uppdatering men men haft ganska mycket att göra och inte mycket att säga. Well 12-timmars skift imorgon och sen ledigvecka. Underbart. Blir dock inte mycket sömn inatt. Frestelsen för att ha en rolig kväll med vänner istället blev för stor.


Fallout

Har börjat nörda Fallout - New Vegas. Än så länge tycker jag att den är rätt bra, fast gillar inte att de bara verkar lägga till de viktigaste questen i min Pip-boy. Varför lägger den inte till side quests? Irriternade.

Men men nu ska jag röra på mig. Ska och luncha mked några vänner och sen dra iväg på utvecklingssamtal med chefen innan jag börjar jobba haha



Facebook awesomeness


Pirat

Nu har jag beställt min halloween dräkt. Blev Pirat iår


Move your body

Aja eftermiddags skift då. Vilket innebär att jag kommer ha det lite osocialt i en vecka. Sover hela förmiddagarna och på nätterna är inte så många vänner vakna eftersom de har tider att passa.

Well well mysig låt


Highschool of the dead

Highschool of the dead


Sommarens största anime!

Episodes: 12
Aired: Jun 27, 2010 to Sep 20, 2010
Genres: Action, Ecchi, Skräck, övernaturlig
Rating: R+ - Mild Nudity

Handling:
En mystisk, dödlig sjukdom är på fri fot i världen, vilket resulterade i en katastrofal dödlighet på mänskligheten, som orsakats av levande döda.

I Japan gick flera elever och en skolsköterska samman för att undkomma Fujimi High School strax efter att den blev attackerad av zombies. Gruppen försöker nu att lista vem eller vad som var ansvarig för denna farsot, och under tiden, försöker att överleva den nuvarande apokalyps.

Mina åsikter:
Serien började väldigt bra. Men sen blev de löjligt mycket gigantiska hoppande pattar och visst det är ecchi (väldigt lättklätt) och sånna serier brukar innehålla mycket hoppande bröst och tjejer i kortkort som man ser trosorna på stup i kvarten. Gav mig ett gått skratt ibland men tror denna serie hade vart bättre utan det. Faktiskt de enda jag kan klaga på. Väldigt bra opening också.

Story: 7
Animation: 9
Ljud: 8
Karaktärer: 7
Nöje: 7

Bilder:





Opening:


Slutbetyg: 7.5/10

Spiderman 4

Älskade Spiderman när jag var liten och älskar de otecknade filmerna. Well älskar nästan alla Marvel filmer. Men min favorit skurk i Spiderman var The Lizard och han ska vara skruken i den fjärde spiderman filmen.

The lizard är igenligen en Doktor som tappade ena armen i krigen och försökte med hjälp av reptil-gener få den att växa fram igen (som ödlor kan få sin svans att växa ut). Men exprimenten gick natuligtvis fel och förvanlade honom till the Lizard.


Ser fram emot att se honom i nästa film


Kampsport kanske?

Har nyss vaknat och ska ta och fixa lite lunch och sen blir de väl en promenad med Alice. Ikväll blir de antingen Bio eller så ska jag vara med Frida.

Har funderat på att börja med Ju-Jutsu igen. Väldigt nyttig träning, bra kroppskontroll och balans sammtidigt som du lär dig att försvara dig själv. Dessutom har jag förkärlek för allt asiatiskt.


Fist


Bra kväll med oroväckande slut...

Jag har en stor klump i magen. Tänk om det här är allvarligt? Då vet jag inte vad jag ska ta mig till.... Förmodligen dö av sorg.


Fet


Visual novel

Tänkt att jag ska prova nån Visual novel kanske? Måste bara leta upp någon som verkar intressant, typ Saya no uta. Har spela en rute i Ever 17 och spelat Narcissus. För er som inte vet vad en VN är:

en VN är nästan som att korsa en bok och en spel. De har en berättelse med musik, bilder och röstskådespelare men du får oftast diverse val och kan får olika slut på spelat beroende på vad du väljer. Med andra ord: Det är som att spela en bok :3

Nyfiken att prova? Då rekommenderar jag Narcissus (denna innehåller inge val dock) fast den är väldigt bra och inte allt för lång heller. Tanka här

Scenshot:

Hängning

Snubben som tog självmord live på flasback (om ni inte vet vad jag surrar om så läs detta)

Här finns iallafall videon när han tar livet av sej. Och Här finns tråden han gjorde på Flashback. Såklart är de han som är Lurifaxflux


~

Kort arbetsdag idag, for hem efter lunchen pga jag skulle till frissan. Rätt mysigt med snö så länge solen skiner btw, känns mer som vår än höst då.

Gaga

Ny Lady Gaga låt:


Snö

Första snön idag. Hmm positivt eller negativt? Tycker alltid första snön är charmig och blir ju lite glad i själen fast jag igentligen hatar vintern. Eller jag tycker vintern funkar tills julen är över. Januari och Februari är the ASS of the year. Iskalla och mörka månader då INGENTING händer, spec här uppe i norrland. Får typ 2 timmar sol om dan och så är de -35 grader. INTE KUL!


What the F

Yosuga no Sora

What the F im i watching?!



Träffa Sora och Haruka. Dem är tvillingar och har precis flyttat tillbaka till sin barndoms ställe, en liten by uppe bland bergen. Deras föräldrar har precis dött i en olycka. Mycket mer än så har inte hänt än... Well förtom THIS:




Incest FFS!

Dessutom är serien tydligen baserat på ett porrspel. Alltså mycket snusk haha. I just can't miss this one!

Scared gamer

Hahaha snacka att denna kille blir lite smått skrämd. Hela människan är ju förstörd x)

Blir riktigt rolig vid ca 02.20


Playstation 4?

Förmodligen fake med den ser ganska awesome ut


Tattoo

Tycker denna var snygg. Me want


Bannad scen från barnpogram



Bara jag som tycker den är väldigt rolig? x)

Stolt slag

The Battleground:



Nu hade jag redan hunnit plocka undan en hel del. Hade jävla rolig igår iallafall, sista människan drog hem vid halv 7 på morgonen haha. Dagen efter är mindre roligt dock, städa med lätt huvudvärk och smått mörbultad UHH! Men har all rätt i världen att vara lite seg efter att jag druckigt i 12 timmar

Fast måste skryta om att jag gör awesome rosa panter drinkar.

Ego kamera

Okej jag älskar min Iphone 4. Men fan va dålig upplösning det är i "ego kameran". Serut som att den är fotad med en dassig webcamera.



Laddad kyl

Jaha fick vara fyllechaffis igår. Så körde mest runt i stan hela kvällen med Henke. Men ikväll blir de party hemma hos mig, har laddat upp bra:

(Har till och med köpt mer sen jag tog denna bild: 6 cider och en flaska Mojito)

Syns på öltältet ikväll!

Avatar: The last airbender

No...... Just no. Så extremt besviken på denna film.



Avatar: the last airbender

Genres: Fantasy, Action, Äventyr

Handling:
I en annan tid är världen uppdelad i fyra nationer: Vatten, Jord, Luft och Eld. I varje nation finns en orden av mästare som kan behandla sitt element. De kallar sig Vattenbändare, Jordbändare, Luftbändare och Eldsbändare. Men endast en kan bemästra alla fyra element: Avataren. När Eldnationen hotar den övriga världen står hoppet till denne. Men först måste han lägga sitt oansvariga leverne åt sidan.

Mina åsikter:
Har sett ungefär halva serien den är baserad på och den gillar jag så hade stora förväntningar på denna och dessutom hade den en awesome trailer. Men filmen fuckar up allt. Usla effekter, usla skådespelare. Allt går alldeles för fort så man har dåligt begrepp (De gör en hel säsong till en långfilm). Nä stay away from this crap.

Betyg:
2/10

Avatar: The last airbender ska seut såhär:

Mellanslag

Då har man bytt till vinterdäck då, så tragiskt. Fan snart är vintern här.

Queen of Blackmarsh

 

This motherfucker is going down!


*blås*

Uhm jag hatar dett höst piss väder. Hatar hösten i sej. De blir mörkare, kallare och mycket regn. Dock har vi haft en ovanligt varm höst, men inte varm nog. Känner nu hur kylan börjar bita på kvällarna. Nä jag saknar sommaren.


Moooorning

*gäääsp*. Har precis vaknat och ska väl ut och promenare med hunderna en liten sväng. Kanske drar och spelar badminton sen.

Hur du irriterar dina facebookvänner

Sintel

När vi endå är inne på drakar så kan jag även länka till denna video:

Sintel


en kortfilm om en flicka som hittar en drakunge. hade önskat att de gjorde en långfilm baserad på denna

How to train your dragon

Såg just denna underbara film:


How to train your Dragon

Genres: Animation, Fantasy, Äventyr, Komedi

Handling:
Ett äventyr som utspelar sig i en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar. Historien kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter, och även blir vän med, en skadad drake vänds hans värld upp-och-ner. Filmen är baserad på en bok av Cressida Cowell.

Mina tankar:
Dreamworks har gjort även en fantastisk film. Dock är den ju extremt förutsägbra men det är väl alla Dreamworks/Pixar/Disney filmer. Fast denna blev på en gång en av mina favoriter. Hjälper också att jag har en stor förkärlek för drakar.
Dreamworks satasar mer på känslan i filmen än själva handlingen och med de lyckades dem verkligen. Draken ät otroligt söt och filmen gav även mig ett gått skratt. Fick nu lust att läsa boken, fast den ska tydligen vara riktad mot de yngre så kanske skippar det.

Övrigt: 10
Story: 6
Animation: 8
Ljud: 9
Karaktärer: 8
Nöje: 9

Slutbetyg: 9/10

Lite bilder från filmen:












ZZZZzzzzzZZZZ

Ahhh sovit 14 timmar idag. de behöves. Plockar undan lite här hemma just nu och lyssnar en gammal klassiker:
Spotify



Sen blir de nog en promenad med Matilda och kolla How to train your dragon

Fylla och fight

Tja kan ju inte påstå att denna helg var händelselös direkt. Jobbet 24 timmar och övriga ledighet har jag vart på fest (nykter såklart eftersom jag skulle jobba) Inte sovit mer än 40 min....

Hade först jätte trevligt upp på Dudret, Jim hade sin 20 års fest där. När jag sedan snackade med min syster och hon sa att de var "lite trauma" där. Well ni kan ju läsa här vad som hände så slipper jag förklara haha.

Draw with me

Det är verkligen nåt helt specielt med denna video. Kan inte förklara verkligen vad det är som gör att jag känner mej så berör av dem. Den definierar begreppet "Vacker"



RSS 2.0