Musikaka

Gillar denna

Krymper

YES! Nu har jag gott ner 8 kg sen jag började med GI. ca 5 kg till så är jag nöjd! :D

Kore Wa Zombie desu ka?

Kore Wa Zombie Desu Ka?
(Are you relly a zombie)Type: TV
Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Jan 11, 2011 to Mar 30, 2011
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Magic
Rating: R - 17+ (violence & profanity)

Handling:
Ayumu Aikawa är en zombie, en Necromancer vid namn Eucliwood Hellscythe återupplivade honom efter att ha dödats av en seriemördare. När han försöker göra det bästa av hans odöda liv möter han en Maso-shôjo (Magisk flicka, typ som sailor moon) som heter Haruna och av misstag tar hennes magiska krafter, tvingas han själv att bli en Maso-shôjo efter processen. Eucliwood, Haruna och en vampyr ninja som heter Seraphim bor tillsammans med honom och hjälper Ayumu i kamp demoner kallas Megalos samtidigt försöka han ta reda på mysteriet bakom sin egen död!

Mina tankar:
Hmm well man är ju van vid att Zombies ska vara dregglande odöda puckon som bara tänker på att äta folk. Ayumu är dock en helt vanlig människa till skillnad från att han är odödlig och att han hatar solen. Väligt lustig tanke att förvandla en Zombie till en Maso-shôjo med motorsåg hehe. Serien var rolig och fick mig att skratta många gånger men den sticker inte ut från mängden speciellt mycket måste jag säga. Men underhållande

Bilder:
And Remember:


Betyg: 6,5/10

Nintendo 3DS

WOW

Måste säga att jag är väldigt imponerad av 3DSen trodde aldrig de skulle få 3d effekterna så jävla bra! Enda är ju att den ör lite kännslig om du kollar från sidorna, du måste ha den rakt framför dig.Älskar den så länge, så synd att den inte har så bra spel utbud än. Men de kommer. Väntar med spänning på Zelda: Ocarina od time remaken! Men även sugen på Donkey kong, Kirby, Resident evil och Mario ;)

Säger bara, KÖP

Min Friend code: 1633-4220-1224
RSS 2.0