Våldtäks-spelet RapeLay

Okej tydligen har det vart att jävla hallå i tidningar och tv om detta spel, dock har jag missat de men Jim berättade för mej om detta. Och bara för att de är så förbjudet och sjukt så var jag tvungen att testa det. Rapelay är en 3D våldtäktssimulator.

Spelet börjar med att du åker fast av polisen eftersom du taffsade på en tjej i tunnelbanan och en tjej skvallrade på dig. Du rymmer från polisen och bestämmer dig för att hämnas. Du ska göra det genom att våldta tjejen som tjallade på dig plus hennes mamma och hennes yngre syster.

Först förföljer du yngsta systern på håll. Men efter att hon kliver på tunnalbanan börjar du tafsa, när hon kliver av följer du efter henne och stänger in henne på toalaten där du våldtar henne, tar sedan bilder och hotar med att hon ska följa dina ordar annars publicerar han dessa bilder.

Under våldtäckten för du styra gubbe, Du för välja om du ska slita av henne kläderna, köra vaginalt, analt, vars du ska komma osv. Du har även en orgasm mätare på sidan som visar när du och hon är nära på att komma. Sen rör du datamusen i cirklar för att jucka.

Såå ja spelet är ganska sjukt.... Men herregud jag fattar inte vad allt liv är om. Våldtäks-spel har funnits länge och finns många som verkar vara betydligt grovare än RapeLay. Så varför hacka på just detta spel när de finns värre? Fattar inte varför folk tar så illa åt sej, jag ser detta spel som nåt komiskt bara för att de är så jävla stört.

Spelet känns ännu mer komiskt när de är så jävla bugigt. Väldigt många gånger textn serut såhär: /(&#(/¤?)/#&. Kameran är extremt jobbig att styra och kuken tittar ut genom ryggen på tjejerna typ hela tiden haha. Så dette är nå buggigt svammel spel som nå slängt ihop bara för att jävlas känns de som. Dock gav de mej ett gott skratt

 


Kommentarer
Postat av: M i c k a

det där spelet har vi en kund som pratar om hela tiden på mitt jobb :P han ser sjukt läskig ut. haha

2010-05-20 @ 23:38:19
URL: http://nintendoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0