Kajsa: Skånes mörkaste rövhål x4

Igår kväll var Tony Alinne, Terra, Mia och Malin på besök. Kul att träffa Terra, inte sett henne på ett halvår tror jag. Vi satt och prata skit, skratta och åt godis och mat. Hjälpa även Tony och Malin med att få igång Photoshop CS4 på deras datorer.

Nu kommer snart Mia hit och vi ska ta en promenad med hundarna, laga mat och kolla en film. Sen bär de av mot Frida och ska ska vi fota lite.Hade en diskusion på bdb igår så tänkte hör vad nu tycker om denna tjej: www.kajsanihlen.se?

Finns även en video på henne här


Hela kvällen hade hon denna bild på fokus på bdb:


Och såhär såg diskutionen ut på en ungefär (lägger inte upp va alla skrev för då blir det lite väl mycket):


valentinsflicka idag 00:27
ursäkta mig , inte för att ja känner dig , men fan va alla har problem med dina bröst , va i helvete , skit i hennes bröst ( dom va fett coola) enligt mig) , men en människa är ju för fan en människa hur han/hon än ser ut å ni som inte ens känner henne ska fan inte komma å klaga , då e ju ni jävligt patetiska kan jag tala om!. D va fett cool bruden :)

pandapod idag 00:29
Du är helt dum i huvudet att det är hennes utseende som man blir provocerad av, utan det är hur hon visar upp hennes utseende, likt som en desperat hora som söker pengar för en sil heroin.

Runko idag 00:37
Hmm vet inte om man riktigt kan kalla henne människa eftersom hon verkar bestå av 50% silikon. Men ja håller med pandapod. Okej att man har stora börst men att man ska hålla på och skylta med det är så otroligt patetiskt. Dessutom är spammning otroligt irriterande.

MammaYasmin idag 00:43
Pandapod: Missförstå mig rätt snälla du. Att visa upp sig är en sak, att sälja sig själv fysiskt en annan. Har man verkligen gett upp så pass så man inte vill ha chansen till ett annat jobb än prostituerad så kan man väl inte ha så där jättemycket innan för pannbenet. Fast vem vet, Einstein kanske horade, man vet ju aldrig ;)

Runko idag 00:47
MammaYasmin
Hon säljer sej själv fysiskt genom att lägga upp 1 miljon fuck me bilder för uppmärksamhet om du fråger mig.

MammaYasmin idag 00:49
Runko: Mja, fysiskt kan hon ju inte sälja sig via internet, mer medialt. Fysiskt är ju.. ja fysiskt! :P

Runko idag 00:52
De jag menar att hon säljer sej fysiskt är att hon visar upp kroppen

MyApocalypse idag 00:54
men låt henne göra det då. vad spelar det för roll? det är upp till henne. inte er

Runko idag 00:59
Låter henne göra det? Jag kan ju knappast stoppa henne. Och vad spelar det dig för roll att vi inte tycker det är okej?

MyApocalypse idag 01:05
visst ni får väll ha vilka åsikter ni vill. "vi inte tycker det är okej?" vad tror du egentligen? att hon ska göra dom mindre för att ni är missnöjda med henne?`haha herregud

Runko idag 01:12
Nej jag förväntar mig ingenting och när har jag sagt att hon borde förminska brösten? Jag har endast förmedlat mina åsikter att jag tycker dessa "fuck me" bilder är otroligt patetiskt.

MammaYasmin idag 01:13
Hon har väl inte direkt uttryckt sig att hon vill ha ett knull? Och på så vis är det bara bilder... egobilder kan man säga, men inte fuck-me-bilder

Runko idag 01:14
Så du påstår att du inte tycker bilderna är utmanade!?..... En bild säger mer än 1000 ord. Och hennes bilder bara skriker "FUCK ME"

MammaYasmin idag 01:18 Visst fan är dom utmanande, men bara för att man är utmanande så behöver man ju inte mena att man vill något. Man får ju skryta då och då om man är nöjd med sig själv eller annat. Men till viss måtta.


Runko idag 01:24
Visst för man skryta om sej själv med måtta. Men detta är ganska klart och tydligt över gränsen. Hon har vart på fokusen hela kvällen, hela hennes bdb består bara av såna här bilder. Finns även en video på henne här:

http://www.megavideo.com/?d=5XIC7Y4B.

Jag saknar ord för att beskriva videon..... Den äcklar mig är väl de bästa jag kan säga om den

Sohoes idag 01:33
åh lord have mercy. runko, vilken hemskt film du hittade, jag har fått min frågar besvarade. she´s a HOE

dublirberoende (Hon på bilderna) idag 01:39
ohh herregud ngn som inte har ngn liv och tar upp mitt förflutna provocerande liv. den är vekrligen inte seriös ingen som förstår de mrker ja ni är ju patetiska fy satan.

Sohoes idag 01:48
du är patetisk '' dublirberoende'' ditt förflutna verkar tyvärr vara ditt nu, eftersom du fortfarande håller på som ett luder. give me a break, ring upp café eller nått så slipper vi se din hemska nuna här på bdb


Tja jag tror ingen orkar läsa mer av detta men ungär såhär höll det på
Kommentarer
Postat av: runko

Bajs va fan hände men bloggen när bakgrunden försvann? :O

2010-03-09 @ 15:21:48
URL: http://runko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0